OHANA POKE SUSHI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ohana Poke Sushi. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:14 Bijna 4€ aan extra’s betaald krijg je nogsteeds kleine bak terwijl die zonder extra’s altijd al bom vol zit. Bij uitpakken spot ik gelijk een tering lange vieze haar in m’n eten. Smaak is overigens altijd goed maar 20€ voor een kleine bak is niet Oké
22 sep 2022 om 15:14 Betaalde saus vergeten mee te geven.
20 sep 2022 om 21:30 Arrived nearly 2 hours late, cold food, no extras that we paid for, and rude customer service on the phone. Have ordered here a few times before, and although it's good food, they can be slow, and frequently miss the extras that you add.
17 sep 2022 om 21:10 Eten was ok maar de sauzen waren volledig verkeerd ( pittig terwijl wij dat totaal niet hebben besteld) en bij de toppings twee keer massago besteld maar was duidelijk alleen een. Onze bestelling was ook wat later dan de tijd dat we hebben besteld.
16 sep 2022 om 20:28 Was lekker zoals altijd, maar er miste een gerecht
14 sep 2022 om 19:50 Bezorgster had een pechdag, maar ondanks dat bleef ze behulpzaam en vrolijk
10 sep 2022 om 23:15 Erg lekkere poke bowl. Goede verhoudingen rijst en andere ingrediënten. Ook erg snel bezorgd. Het was er in een half uur i.p.v. de 50 min die was aangegeven.
9 sep 2022 om 19:13 Top
3 sep 2022 om 21:59 Eten is altijd lekker. Bezorging duurt vaak wat langer, maar het is het wachten meer dan waard.
31 aug 2022 om 20:46 Top
30 aug 2022 om 20:35 Heerlijk!
29 aug 2022 om 20:48 Krijgt niet wat je besteld. Tonijn miste. Mocht een nieuwe halen en kreeg toen weer heel wat anders. Helaas ook niet de eerste keer